Scoutskamp 2020

Beste ouders en leden

Zoals jullie allemaal ondertussen wel vernomen zullen hebben, mogen we op kamp! Alle info over kamp kan u terugvinden in de KAMPSCHORS. Op het einde is er een deeltje over de maatregelen omtrent het coronavirus. Geliever deze grondig na te lezen en uw kinderen ook op de hoogte te brengen.

Inschrijven kan door het gepaste bedrag te storten op het rekeningnummer BE18 0010 7844 2865. Zet bij de vermelding: "voornaam, naam, tak, kamp 2020". Voor het eerste kind betaalt u 150 euro en voor het tweede, derde... kind betaalt u 135 euro. U kan uw kinderen inschrijven tot en met 10 juli 2020. Wij vragen om dit zo snel mogelijk in orde te brengen, zodat wij het nodige kunnen doen om alles in orde te brengen.

Wij hopen er weer een fantastisch kamp van te maken, gezien de uitzonderlijke omstandigheden.

Hopelijk tot op kamp

De leidingsploeg