Over ons

Wie we zijn,...

Je kent ons wel...

We trekken door je straat, sjorren een constructie op het plein en tijdens de vakantie zijn we te vinden tussen onze tenten op ons zomerkamp. Wij, dat zijn de scouts van Jette a.k.a. "De skoete van Jet". 

...wat we doen...

Vrienden maken, met vallen en opstaan. Dat doen we. We nemen onze touwtjes in handen. Bij scouting komen we op voor onszelf en luisteren we naar anderen, maken we keuzes en realiseren we die samen. We houden ons bezig met wat er roert in de wereld, dichtbij of veraf. En die wereld, die is voor ons van groot belang. Scouting leert ons samenleven, over de verschillende culturen heen.

Scouts en gidsen kamperen in de natuur. Scouts en gidsen leven buiten. Daar schuilt het avontuur. Jong, speels en creatief, bezig met vandaag. Zo zijn we. We mengen dit met sfeer en gewoonten die zich niet in woorden laten vatten. Je moet het tikken van de regen op een tentzeil gehoord hebben om te weten wat het is.

Heb je er zin in ? Altijd al gehad maar nooit gedurfd ?
Wil je wel eens iets anders, een hele nieuwe wereld ontdekken ?
Spelenderwijs leren en nieuwe vrienden maken ?

... en waar ons vinden.

 Kom dan eens kijken bij de scouts van Jette. Wij vergaderen elke zaterdag van de maand (behalve derde week) vanaf 14u aan ons lokaal "Den Bunker " op het volgend adres:

Wemmelsesteenweg 310
1090 Jette

Dit is gelegen naast de ingang van Boudewijnpark II (wegje met slagboom, naast boswachters). Auto's mogen niet voorbij de slagboom staan!

Wat staat je te wachten ?
bosspelen, stadsspelen, ravotten, knutselen, sjorren, weekends, en elk jaar een spetterend zomerkamp.

Honger gekregen ? Wacht niet langer en neem een hap ! ! !